Oct 26, 2011

clouds-kisses


this is another news from sky-Cameron Highlands !
another trip, another story..

seronoklah sbb trip kali ni family trip n yang penting, 
da tade lagi 'tricky2 question & running2 out of time' mcm trip yg lps.
so, "let images speak !"

flashback zmn mude ke...;)





pose2 yg menyerlahkn poyo masing2 berlatarbelakangkan
scenery lepas hujan


anytime is a tea time !
teh tarik float mmg wajib bg kami. terbaek.

round2 brinchang n tringkap berselang-seli dengan hujan yg menyebabkan tido mlm bertemankn perasaan bagai di NZ. over.

moment2 yg sempat aku capture.
itula jawapannye nape muke ak tak banyak kt sini.




C.H, you really blew my minds away.

Oct 23, 2011

dreamy dreamy day

you are the one.
the one who came like a star in the night sky.
be my friend when i have none,
whisper like a summer breeze..
to warming and sighing my heart.
to be the one who makes me wanna sings..
till all my life, my heart has yearned for a thing i cannot name. 
thank you..
i am gifted to have a 'lovely u'...

Oct 19, 2011

pandang-memandang


" Fesyen Tudung Menyerupai Rahib Wanita Kristian " !??
artikle kt fb berbunyi begitu.. 
uhh ! seram lak ah dgr.
mungkin kebetulan,
dn mungkin jgk slh satu pndangan mereka yg concern.
tapi tak pulak dorang sentuh yg bertudung tp pakai legging.
bertudung+short dress+legging paras betis.
err...itu tak fhm konsep bertudung ke fasion crime ?
teeettt !!
ape pule pndangan pd yg tak bertudung langsung ?
ok, tak nk komen lebih..nanti sentap.
betul atau salah,
siapa kita nk menghakimi.
yg penting nawaitu !
berbalik, itu antara mereka dgn Dia.
kalau ragu2, jgn la ikut. bkn begitu ?

p/s : ingat-mengingati itu perlu.

Oct 9, 2011

tentang kita

"waktu terasa semakin berlalu
tinggalkan cerita tentang kita......"

mungkin waktu itu singkat.
mungkin tak banyak kenangan yg sempat kita ciptakan.
tapi.. tetap pasti, semua tu berbekas di dlm hati.

bergelak ketawe sebelum tidur,
shoot ke downtown tgh mlm even 
masing2 balik keje da penat,
men conteng2 buku time mengantok dengar lect ngajar. 
mana mungkin blh lupa !



paling tak boleh bla, bngun kul 4 pagi semate2 nk angkt almari runtuh. haha..
hasilnya..


pernah juge kita saling menjauh..
adat berkawan kalau pernah terkecil hati.
ade khilaf, ade kelemahan.
itu lumrah..

namun, takde satu pn yg diharap akn tersimpan dlm hati kita..
panjang umur jumpa lagi, 
sahabat...