Nov 23, 2012

a moment to remember



sekali lafaz dan, sah..
tahniah sis..
"ohhh... khuluqqq ..."
haha.. kau buat lawak kan bro.
eh slh, abang iparku !
*buat tok kadi gelak je pabile beliau tersalah pronouns*
nebes lettew!


selesai penyerahan mas kahwin, selesai doa diaminkan,
hujan turun seiring rahmat.
syahdu. :')
esoknye, reception day, pun hujan jugak..



ah, beliau ni pembawa bunga manggar
lencun ok! terbaik kau dikk.
dah kompang, flower girl, rombongan lelaki, semua melangkah dlm hujan 
sanggup! demi mengiringi pengantin.
tetibe suasane nampak romantik uh time tu.
haha siyes tak tipu!

ni pulak antara hantaran-hantaran yg tak sempat nak dibawak keluar disebabkan hujan,
for him and for her..
l.o.v.e








decor yg sgt cute !
credit to mak ne, mak chu, mak long, dan semua mak2 lah
yg bersengkang mate dari mlm bwk ke subuh.
TERBAEK.

a moment to remember..



guest book untuk kenangan hari tua. hahaa.
agak berjaya lah slogan dlm pantun uh
since tuan2 dan puan2 yg dtg hari tu sudi utk meninggalkan ucapan..
credit to ME. boleh ? haha. (nak jugak)
aku, selaku family pengantin mengucapkan terima kasih kepada semua yg tolong,
sedara mara dan tetamu yg datang dari jauh, selangor, johor, penang,
trimas all.. :')

selepas hujan,

pengantin bergerak utk shoot outdoor..
special dedicated to you both,
hold tight to the journey of Allah, In Shaa Allah..












like a queen ! sukee..

and here the candid moments,





Semoga Bahagia Hingga Ke Jannah...
love.love.love.love both.