Jul 4, 2012

skin's : skin care


lame sungguh amik mase nak mengotakan janji yg satu nih.
lets share2 and care2 !

pure joy calming toner 7 free (for sensitive skin)

punyela lame tertangguh, aku pun da lupe 7 for what. hewhew
yg penting free heavy chemical, free fragrance.
utk kulit yg meroyan kejap oily kejap kering
boleh la cube yg ni.
 yg ni sesuai la utk kulit yg berminyak sikit2.
sangat cair dan jernih.
kalau campur dlm air mineral pun org tak pasan.
heh, jangan itu jahat.
Sile la walk in Etude House utk tengok 2 jenis lagi product relation nye.
lain kulit lain treatment.
kalau tak seswai nanti aku pulak yg kena saman. hu.


  aloe moistfull soothing gel (dry skin)

yg ni feveret !
duk dlm aircond, habis semua part kulit la nak menggelupas.
dpd nak mencube terus jatuh cinte. hikk !
sebelum tidur? lps cuci muka? sebelum apply make up base? gasak.
semua buleh keh.
tekstur dye gel. apply pastu tunggu sampai kering. tak perlu basuh.
pastu boleh terus tido sambil membelai2 pipi.
lepas tu anda akan mengalami sindrom disney princess.
sebab kulit tetibe jadi soft. uuuu . . .
dah tade lagi siri kulit dikupas-kupas..
 produk ni dtgnye dlm 1 set.
tapi aku tak blh pakai semua sebab ini bertindak utk melembabkn kulit.
so kalau kulit yg extremely oily sgtla tak seswai..
 utk tau kesesuaian pd kulit, pegi inbestiget etude sekarang !
sile jgn main taram keh ?

baiklah, itu saje utk entry kali ni.