Aug 10, 2012

skin care : foundie


tetibe dtg mud gurlie gurlie lak.
terasa la nak hikayat psl mekap. giteww.

Carrot Foundation by Skin Food

foundie nih pun 7 free.
like always, avoid chemichal.
foundation nih berasaskan kebaikan lobak.
jadik seswai sgt la label food therapy tuh.


ni rupe penuh beliau. dtgnye dlm 2 kaler. 
light beige (no1)
natural beige (no2)
sebabkan dia ade 2 kaler je, agak susahla nak matchkn dgn warna kulit.
jadi nasihat aku, kalau korang suka mekap nampak natural,
light beige utk yg kulit cerah, dan sebaliknye lah.


ini rupe dlm dia
just press and it served.
bab oily atau tak, aku tak sure la pulak.
ace terai and error.
harge utk sebotol (45ml) RM 58 kalau tak silap.
 bagi yg tak suke pakai BB Cream tu blh la cuba foundation ni.
sangat ringan dan berasaskan carrot.
selamat mencuba.