Aug 28, 2012

tour raya


antare cerite raye kite ...
open house, tour raye dari rumah ke rumah,
berkumpul - bergelak ketawe - bahan membahan,
kami jgk merayekan usie persahabatan yg dah pun genap 10 tahun.
perlu ke nak cakap ? 
perlu ! sebab aku takde idea. 



cume taun ni tak dpt nak kumpulkan semua.
ciput je yg ade hah. memandangkan masing2 dah bekerjaye. alasan !
dari siang bawak ke mlm.
ade yg baru habis keje, ade yg nak gi men futsal tangguh dulu,
sanggup dtg demi menjage hati kawan-kawan yg dah nak berangkat balik keesokan hari.
Thanks korang.
sebenarnye terharu.. diorang ni buat mkn2 khas utk kitorang yg jauh n jarang balik. antarenye :

sabariah
seswai dgn namenye, beliau balik sabah. study.
mencabar hidup kau.

fiqa
balik ganu. study jugak.
dah nak masuk 3 taun duk sane tapi tak pernah bwk balik keropok.
kthanx.

aku a.k.a hhj ...
err ,,,

dan mereka2 yg sanggup dtg demi menjage hati,
khames, hafiz, syed, farhan.
korang best walaupun joke korang tak berape nak joke. eh.


yg paling penting,

fazrol. 
photographer of the day and nite merangkap tuan rumah.
dan kembar,

nazrol.
kalau bukan sebab twin nih, sate tak terbakar. ehehe ...



thanks korang. kawen jangan lupe jemput :')