May 4, 2016

Replika Cek Hantaran



Mock up cheque bukanlah cek yang sebenar.
Ia hanyalah replika sahaja.
Bagusnya ialah mock up cheque ni 99% sama bentuk, warna dan details macam yang original. Bezanya ialah material kertasnya adalah jauh lebih tebal.
Jadi, ianya tak boleh masuk cheque deposit machine.
Dah nama pun replika. Hehe.
Mock up cheque ni sangat convenience.
Dari segi keselamatan, pengantin tak perlu bawak cash ribu riban dan cash tu pun tak perlu dilipat-lipat buat gubahan lalu di display kan atas dulang.
Jadi takkan ada isu kecurian.
Jangan main-main, kenduri ialah peluang untuk si pencuri.
Dari segi kegunaannya pulak, boleh buat hiasan rak lepas majlis.
Secara tak langsung ada kenangannya.
Nanti anak boleh tengok, inilah usaha bapaknya untuk mendapatkan maknya. Kekeke..
Jadi, buatlah mock up cheque. Duitnye bank in kan sajo..

Kawin haritu aku order dengan RekaPrint.
Murah sangat. Dan cepat je siap.
RM20 termasuk postage (cek sahaja).
Boleh jugak kalau nak tempah dengan frame.
Boleh intai page RekaPrint

Contoh cek dari RekaPrint


:: F&N
::DecemberToRemember