Oct 31, 2012

misi





i heart it !
Knitted blouse.
tapi susah betul nak cari.
dah 2 kali ke TS tak jumpe yg sebijik camnih.
punyela tak pueh hati, aku ke TS kali ke 3
dengan mission yg sama,
Knitted blouse!


memang shopping itu sunuk. 
kau yg kat belakang aku tu tak mcm senyum puas lak an..
tapi bile tak jumpe yg dicari, stress betul mak rase.
TS tu dah la besar. kedai lak kecik-kecik, beribu lak uh.
prinsip bile dtg TS ni kena jelas. kalau tak mau sebeban baju baru nak dibawak balik nanti.
bile dah masuk satu2 kedai tu, kalau jumpe yg korang suke, sile jgn hold.
beli jela terus. sebab bile patah balik semula, confirm dah tak jumpe kedai tadi.
pastu pakai high heels lak tu. lagilah terrible. Haha
dahtu nanti balik dgn perasaan yg penuh sesal. 
sesudah penat mengelilingi, akhirnye aku grab jgk 1
memang mission tak accomplish sebab tak sebijik! 
tersuke pulak yg ni time tu. Haha.
nampak tak prinsip tak jelas kat situ ?
:)


nafsu ke 9 masih menginginkan knitted blouse tadi.

birthday present in advance, anyone ?
ngehngeh