Feb 9, 2015

Azam tahun baru katenye..


Yamaha 88key Digital Piano


Baiklah,
Aku bercita-cita untuk memiliki piano. Grand Piano.
Kerek. Main pun tak reti.
Semua benda boleh belajar bang.
Lalu meng ada kan instrument itu adalah langkah pertama untuk belajar seterusnya pandai dan seterusnya pro. Kekeke.
Tapi ukur baju biarlah dibadan sendiri kata orang tua-tua.
Lalu aku cuba mengumpul duit untuk Yamaha 88key Digital Piano. ;)
1.9k je katenye. 1.9k JE. Hahaha. -.-‘
Aku pun tak sure cemane bunyi dan function yg tersebut diatas.
Nak kena test drive dulu lah.
Tapi kate org tua-tua lagi, kecik-kecik cili padi. Memberi sorakan moral pada diri sendiri. Hihi.
Secara tak langsung, itula azam taun baru.
Dah masuk February baru nak ade azam. 
Jgn nanti azamnye ter carry forward ke taun depan udah. Ekeke.
Ke arah pemilikan piano!
Tetibe nak kumpul duit beli piano terkumpul duit untuk kawen plak. Eh.