Jun 2, 2016

Baby Clothes Organizer Tags


Open shelve plus organizer tags.
Ini yang aku decide nak buat atas sebab-sebab yang boleh
dibaca kat Baby Clothes Organizer Ideas
Tags ni adalah untuk memudahkan segmen pencarian baju baby
yang dah tentu pelbagai tu kan.
Tags yang aku buat ni boleh di print cenggini.

Ala-ala tag baju butik



Ala-ala door tag



Ataupun print to sticker then tampal je



Selain letak kat storage box, boleh jugak letak kat laci if pakai almari berlaci.
Dan boleh jugak diguna pakai untuk baju anak-anak yang lain selain infant.

Ini beberapa design taqs yang dah disiapkan.




Boleh pilih yang with text or without text.
Boleh didownload free:
Atau boleh design sendiri kat picmonkey.com
Semoga terinspirasi!