Jan 30, 2015

Sofa Stool:Sold





Alhamdulillah sofa stool ni dah sold to bride to be from USJ malam tadi.
Nak buat pelamin nikah katenye..
Diorang mai umah, QC siap, pueh hati terus pick up.
As I thought, sofa tu feet in kereta sedan. Yeay!
Itu yang pepagi tadi bile received call dari nombor yang hampir dilupekan tu terpinga-pinga jap. Ingatkan ade orang nak tanye sofa. 
Dah elok susun ayat nak cakap sofa dah sold out. 
Nasib baik tak tanye "siapa ni?" dalam nada marah. Keh keh keh
Sorry bang.
Aku juai sebab bebudak comel tu kan raksasa.
Yang namanya sofa tu jugakla deme nak scratch. Haih.
Sedih plak nengok sofa tu dibawa pergi.. T_T
Takpelah bukan rezekiku kerusi itu.. Pujuk hati sendiri. Kekeke.
Mudah-mudahan lancar majlis diorang.
Harga lopeh nego, biarla rahsia aku dan mereka. ;)
Thank you Mudah.my!